måndag 29 december 2008

Sammanfattning av julhelgens jobb

Jag har portat folk, kastat ut folk, brutit på folk, tillfrågad om att ha sex i en cell och blivit tagen på ballen. Varit förkyld och stått ute med en fylla 25min i bara skjortan, blivit mer förkyld... Tappat rösten, blivit förbannad på fyllskallar som inte fattat vad jag sa. Och en hel del till sjuka saker =)

Idag ägnar jag en tanke åt vapenborodern som lyckats med nått ingen annan i sundsvall lyckats med.. Haha! Styrka broder!

Och en tanke till vapenbroderns lillebor som gjort nått ingen annan vill/vågar göra.

Ett svagt ljus av tapperhet, mod och dårskap lever i denna yngling. Ty mörkret omfamnar oss i denna kalla värld, ondska och demoner slukar besinningslöst själar och förgör viljan till att leva.

Ensam, sargad stod han där. Smärtan som skriker i hela kroppen.. vill ge upp.. På darrande ben med sina sista krafter såg han den fasansfulle i ögonen och gick till attack Demonen som skördat så många tappra män och hjältar vrålade när ynglingen fjättrade henne och med full kraft rände svärdet djupt in i besten.

Den avskyvärda styggelsen låg nu besegrad för en stund. Utmattad faller hjälten ihop brevid monstret. Snön faller sakta ner och lägger sej över draken som ett vitt täcke, det knallröda varma blodet letar sej fram som små bäckar genom snön och färgar marken röd.
I striden råkade hjälten blotta sej för monstrets gift som nu bränner som eld i den fallnes vener, han känner livet sakta glider ifrån honom.. Han som offrade liv och lem för den manliga hedern...

Eller lem iaf, penicillin fixar det mesta =)

GAHHHAHAHAHAHAHH!! Vilka loosers!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dax att slå en signal märker jag, he he

Anonym sa...

Oh yeah!!