tisdag 22 januari 2008

Utmanad av könstvillingarna..

eglerna för utmaningen ser ut så här:
Länka till den som utmanat dig.
Berätta sju sanningar om dig själv.
Utmana sju personer.
Lämna ett meddelande till dem du utmanar.

Hmm oki Here it goes..

---------------------------------------------------------------------------------------
7 sanningar om Zombie
---------------------------------------------------------------------------------------

1.Jag är rätt bra hobbyspykolog, många som vänder sej till mej när dom har problem eller vill prata. Man kanske är lite vettig mellan psykoserna ibland. Gillar att hjälpa folk och är rätt snäll.

2.Slarvig som få när det gäller att kasta kläder.. kan sortera cd-hyllan eller nån låda i timmar och ha perfekt ordning men kläder har en abnormal attraktion till golvet..

3.Har en Xtra familj =) och en vapenbroder (från den familjen). Vi träffades i början på 5:an och har varit oskilaktiga sen dess. Morsan mummlade rätt ofta att hon skulle skicka vykort eller ge Broderns mama L matpengar för jag praktiskt taget va där jämt.

4.Har ingen spjutspets kompetens men kan det mesta.. Kan lite om bilar, spelar gitarr, rätt duktig på att teckna, pillar med datorer, kan åka skridskor, hyffsad på innebandy, rätt intelligent (får bra på iq test iaf), snabblärd, har hört att jag har rolig humor =), jahh inte riktigt vass på nått men frukansvärt brett register.

5.Älskar at sova! Kan sova på komando, har somnat stående i lumpen =), Är egentligen nattmänniska så jag är fruktansvärt morgontrött.

6.Har svart bälte i att mysa, gosa, massera, och.. :) Älskar bli kliad på ryggen hehe.. Har faktiskt fått sota för det en gång, men den historien förtäljer vi ikke! Gillar närhet och kramas, totalt omanligt. =)

7.Har gjort en hel del tok.. Skjutit raketer från fönstret i lägenheten tillhör de lugnare grejerna man gjort. Hade en liten strul period som man härjade på. Trillat från tak, cycklat i i en polisradar, suttit på polisförhör, krossat nån ruta, spytt ner en tapet, dansat på krogen (kanske det värsta) är några saker man har gjort. Resten är Censurerat. Självklart har vapenbrodern varit med på allt oxå.

fan redan slut på punkter.. Vi tar en till ändå =)

8.Aldrig slagits. Har delat ut 2 vänstrar och en höger då det inte fanns nån annan utväg. Slår hårt så det har räckt =)



Tyvärr så hmm känner jag inga som bloggar förutom systrarna så vetefan vem man ska utmana.. aja får fundera.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Wohoo, ännu mer insikt i en störd hjärna... snart kanske jag kan börja förstå mig på min egen?
Älskar historien när du cyklar in i polisradarn btw :D

Zombie sa...

Hehehe jaaah den e fin =)
En av många sjuka grejer man varit med om =D